Τρίτη 3 Ιουλίου 2007

Σεβασμός του συνάδελφου οδηγού μας

Πρόσφατα αρχίσανε να γίνονται έργα στην γειτονιά μου. Πολλές θέσεις πάρκινγκ χαθήκανε με αποτέλεσμα να γίνεται ένας πανικός για την εύρεση μιας κενής θέσης. Στην απεγνωσμένη προσπάθειά τους, οι συνάδελφοι οδηγοί, μεταξύ πολλών αυτοκινήτων χτυπήσανε και το δικό μου αρκετές φορές, μέχρι που έγινε καλοκαιρινό... Ας ήταν δυνατόν να βρω έναν από αυτούς τους ανθρώπους και να του πω: "Άνθρωπέ μου αφού θα τα πληρώσει η ασφάλεια γιατί δεν αφήνεις ένα τηλέφωνο να διορθώσεις τη ζημιά που έκανες. Η στεναχώρια της ζημιάς θα χαθεί από την χαρά που δημιουργήθηκε από το ενδιαφέρον σου."
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται... Σίγουρα στην Ελλάδα ζούμε αλλά όχι τέτοια κατάντια! Εσείς τι θα κάνατε αν χτυπούσατε ένα ξένο αμάξι απουσία του ιδιωκτήτη του? Πείτε μου, να μπορέσω να καταλάβω, είναι παράλογα αυτά που λέω; Εσείς τι θα κάνατε αν "τραυματίζατε" ένα ξένο αμάξι;

Dr. Amalos Research Center


Το ερευνητικό κέντρο του Dr. Amalos ήρθε για να καλέσει όλους εσάς να γίνετε οι ερευνητές του σε όλους τους τομείς και τα θέματα που σας αφορούν! Μέσα σε αυτό το ιστολόγιο τα πάντα θα πηγάζουν μέσα από την κουβέντα και την αμοιβαία πληροφόρηση με σκοπό το κοινό συμπέρασμα.